Ο κατάλογος delivery επηρεάζει την επιλογή σας;

Ναι - 77.2%
Όχι - 22.8%

Συνολικές ψήφοι: 145
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: 30 Ιουν 2016 - 00:00

pithari diogeni banner

ΜΠΟΡΟΥΜΕ! SAVING FOOD - SAVING LIVES

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Μπορούμε Saving food - Saving livesΑν επιθυμείς να συμβάλλεις και εσύ στη μείωση της σπατάλης του περισσευούμενου φαγητού στην Ελλάδα και στην αξιοποίηση του για κοινωφελείς σκοπούς, μπορείς τώρα να το πράξεις εύκολα με τη βοήθεια του ΜΠΟΡΟΥΜΕ! Στη μη Κερδοσκοπική Εταιρεία μπορούν να απευθυνθούν άτομα που θέλουν να προσφέρουν τρόφιμα ή φαγητό, αλλά και άτομα που έχουν ανάγκη τη βοήθεια των συμπολιτών τους. 

 

TΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ;

Το ΜΠΟΡΟΥΜΕ είναι μια Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που καταπολεμά τη σπατάλη του περισσευούμενου φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό σε όλη την Ελλάδα. Ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2012, ενώ ως πρωτοβουλία ξεκίνησε τον Μάιο του 2011. Λειτουργεί ως κόμβος επικοινωνίας των δωρητών τροφίμων και των φορέων – αποδεκτών, δημιουργώντας «γέφυρες» μεταξύ του εκάστοτε δωρητή και του πιο κατάλληλου αποδέκτη.

 

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

  1. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ καθημερινά & καταγράφει τις ανάγκες Ιδρυμάτων / Κοινωνικών Υπηρεσιών Δήμων / Συσσιτίων / Ιδιωτών.
  2. ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για προσφορές φαγητού / τροφίμων από εταιρείες, εστιατόρια, ξενοδοχεία, αρτοποιεία, οπωροπωλεία, ιδιώτες από όλη την Ελλάδα.
  3. ΔΙΚΤΥΩΝΕΙ την ανάγκη με την προσφορά με κριτήριο τη γεωγραφική εγγύτητα των δύο πλευρών, όχι μόνο για πρακτικούς λόγους, αλλά και για την ενδυνάμωση της αλληλεγγύης στη γειτονιά.
  4. ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ την παραλαβή της προσφοράς κατευθείαν από τον φορέα που έχει ανάγκη, ώστε οι δωρητές να μην επιβαρύνονται με κόστη μεταφοράς ή απασχόλησης προσωπικού και να μην χάνεται πολύτιμος χρόνος, κρίσιμο στοιχείο όταν πρόκειται για τρόφιμα ημέρας που πρέπει να καταναλωθούν άμεσα.
  5. ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ όλα τα σημεία ανάγκης σε έναν χάρτη ώστε να ανταποκρίνεται με μεγαλύτερη ταχύτητα στα αιτήματα που λαμβάνει.

Αν θέλετε να προσφέρετε βοήθεια σε έτομα που σας έχουν ανάγκη μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους συνεργάτες του ΜΠΟΡΟΥΜΕ στο τηλέφωνο 210 3237805 ή να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα www.boroume.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

greca front
 
 
kebab jorgos front
 
 
gardens front
 
 
rodi front
 
 
fule front
 
 
litaliano front
 
 
PIZZA ANTICO
 
 
 
 
oreos-souvlaki
 
 
CORNER PIZZA
 
 

OSCAR-PIZZA

 
 

 

top