Ο κατάλογος delivery επηρεάζει την επιλογή σας;

Ναι - 77.2%
Όχι - 22.8%

Συνολικές ψήφοι: 145
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: 30 Ιουν 2016 - 00:00

pithari diogeni banner

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΙΩΣ

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

BoilingPointΑφιέρωμα ΔΑΝΙΑ. Το CineDoc παρουσιάζει τη θεματική ενότητα North Meets South που προβάλλει βραβευμένα ντοκιμαντέρ από χώρες της Σκανδιναβίας (Δανία, Φινλανδία, Νορβηγία και Σουηδία, από 6.2 - 6.3.13) ξεκινώντας με το αφιέρωμα στη Δανία, σε συνεργασία με τη Δανέζικη Πρεσβεία.

20:00, Noma - at Boiling Point
Christian Vorting / 58’ / 2010 / Denmark

Το εστιατόριο Noma στην Κοπεγχάγη θεωρείται το καλύτερο στον κόσμο. Το ντοκιμαντέρ παρακολουθεί παρασκηνιακά επί έξι μήνες τον νεότατο διάσημο και εκρηκτικό σεφ René Redzepi και τη καυτή δράση στην κουζίνα του. Δουλεύοντας 70-80 ώρες στην κουζίνα υπό συνεχή πίεση μαζί με τους συνεργάτες του, σκοπός του είναι να προσφέρει στους επισκέπτες μία μοναδική γαστριμαγρική εμπειρία. Στην κουζίνα του Redzepi τίποτα άλλο πέρα από το τέλειο δεν επιτρέπεται!

21:30, Rent A Family
Kasper Astrup Schröder / 80’ / 2012 / Denmark

Ο Ryuicki είναι Γενικός Διευθυντής της Ιαπωνικής εταιρείας I Want to Cheer You Up Ltd (Θέλω να σου φτιάξω το κέφι A.E.), η οποία προμηθεύει, έναντι ενοικίου συγγενείς, φίλους, συναδέλφους και άλλους, ώστε να βοηθήσει όποιον θέλει να κρύψει μυστικά και να κάνει τη ζωή του να φαίνεται καλύτερη ή απλά, φυσιολογική. Το δικό του μυστικό είναι ότι κανένας στην οικογένεια του δεν γνωρίζει τι δουλειά κάνει.

 

Προπώληση στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ (οδός Σταδίου). Τιμή εισιτηρίου: 6 ευρώ.

 

Μετά την προβολή θα γιορτάσουμε την έναρξη του αφιερώματος μας με Fingerfood από το εστιατόριο Safka. Παράλληλα όλοι οι θεατές με εισιτήριο CineDoc θα μπορούν έως τις 15 Μαρτίου να απολαύσουν ένα ειδικό μενού CineDoc με πρώτο και κύριο πιάτο στο Safka (Κυριακή-Πέμπτη).

Μετά από την προβολή θα κληρωθούν αστυνομικά μυθιστορήματα των εκδόσεων Μεταίχμιο από την Δανία.

Τα ντοκιμαντέρ θα προβληθούν παράλληλα τo Σάββατο και την Κυριακή 9/10 Φεβρουαρίου 2013 στον Κινηματογράφο Δαναός. τηλ.: 210 69 22 655.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

greca front
 
 
kebab jorgos front
 
 
gardens front
 
 
rodi front
 
 
fule front
 
 
litaliano front
 
 
PIZZA ANTICO
 
 
 
 
oreos-souvlaki
 
 
CORNER PIZZA
 
 

OSCAR-PIZZA

 
 

 

top