Ο κατάλογος delivery επηρεάζει την επιλογή σας;

Ναι - 77.2%
Όχι - 22.8%

Συνολικές ψήφοι: 145
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: 30 Ιουν 2016 - 00:00

pithari diogeni banner

ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ

Τα εμπόδια της δίαιταςΤα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνθρωποι προσπαθούν να ζήσουν μια υγιέστερη ζωή και αναγνωρίζουν την σχέση που έχει η ποιότητα των τροφίμων που καταναλώνουν με την ποιότητα της ζωής τους και την κατάσταση της υγείας τους. Στις μέρες μας είναι σχεδόν αδύνατον να μην γνωρίζουμε όλοι μας κάποια βασικά πράγματα για τις δίαιτες και τις διατροφές. Γνωρίζετε όμως ποια είναι τα εμπόδια της δίαιτας;

Περισσότερα...

ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΕΞΤΡΑΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

summer extra kilosΑν και το καλοκαίρι θεωρητικά είναι πιο εύκολο να διατηρήσουμε το βάρος μας, ή ακόμα και να χάσουμε κάποια κιλά λόγω της ζέστης που μας "κόβει την όρεξη", και της φυσικής άσκησης στη θάλασσα οι περισσότεροι από εμάς γυρίζουμε σπίτι φορτωμένοι όχι μόνο με όμορφες αναμνήσεις, αλλά και με μερικά έξτρα κιλά. Πώς θα τα ξεφορτωθούμε;

Περισσότερα...

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ

kali diatrofiΜετά από τόσες έρευνες και μελέτες που αφορούν τη διατροφή ξέρουμε τελικά τι τρώμε; Τι είναι οι πρωτεϊνες, σε ποιές κατηγορίες ταξινομούνται τα λίπη, πού βρίσκονται οι φυτικές ίνες και όντως παχαίνουν οι υδατάνθρακες; Σε όλα αυτά τα ερωτήματα θα βρείτε τις απαντήσεις για να γίνετε πιο συνειδητοποιημένοι καταναλωτές για μια πιο ποιοτική και όμορφη ζωή!

Περισσότερα...

ΣΤΡΑΤΗΓΗΚΕΣ ΕΝΤΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΛΙΓΟΥΡΑ

SNACK-TIPSΜια διαφωνία στη δουλειά, μια στιγμή ανίας, μια απογοήτευση και πέφτουμε με τα μούτρα στο σακουλάκι με τα πατατάκια. Αν συνειδητοποιήσουμε πότε έχουμε πράγματι ανάγκη να φάμε και πότε απλώς υποκύπτουμε στους πειρασμούς για να καλύψουμε άλλες ανάγκες, θα μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε τη σχέση μας με την όρεξή μας και με το φαγητό και τελικά να αδυνατίσουμε κιόλας.

Περισσότερα...

ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ;

peritta-kilaΚατά την περίοδο των γιορτών όλοι μας κάνουμε παρασπονδίες: άλλοι στα ψητά, άλλοι στα γλυκά και κάποιοι άλλοι στην ποσότητα αλκοόλ. Ο συνδυασμός της λήψης υπερβολικών θερμίδων με την μειωμένη δραστηριότητα οδηγεί στο να πάρουμε μερικά περιττά κιλά. Μην αγχώνεστε όμως, λάβετε αμέσως μέτρα και θα τα χάσετε εύκολα και γρήγορα!

Περισσότερα...

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ

cinema foods1. ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Πώς να αποφύγουμε το… ναρκοπέδιο του σινεμά (ακόμα και όταν το εισιτήριό μας είναι για πολεμική ταινία);

  • Πηγαίνουμε χορτάτοι στο σινεμά. Μια καλή ιδέα είναι να συνδυάσουμε την έξοδο στο σινεμά με ένα ελαφρύ γεύμα.
  • Προτιμάμε να έχουμε μαζί μας ένα αναψυκτικό (light), νερό ή χυμό.

    Περισσότερα...

ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΙΔΗΡΟΥ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ!

ironΗ έλλειψη σιδήρου κατατάσσεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ως υπ' αριθμόν ένα διατροφική ανεπάρκεια παγκοσμίως. Σχετίζεται με συμπτώματα όπως εξάντληση, ζαλάδα, πονοκέφαλοι, τριχόπτωση, εύθραυστα νύχια, μειωμένες ικανότητες μάθησης, μειωμένη μνήμη και ευαισθησία στις λοιμώξεις, λόγω της αποδυνάμωσης του ανοσοποιητικού συστήματος.

Περισσότερα...

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΙΤΑ;

what is dietΜια ερώτηση που όλοι λίγο πολύ μπορούμε να την απαντήσουμε... Το πρώτο πράγμα που περνάει από το νου του καθενός ακούγοντας τη λέξη αυτή είναι το αδυνάτισμα. Είναι όμως και η υγεία (σωματική και ψυχική); Γενικά, η δίαιτα στο μυαλό μας είναι συνδεδεμένη με διάφορες έννοιες: ομορφιά, ευεξία, βάσανο, πρέπει, μη...

Περισσότερα...

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΣΚΗΣΗ

excerciseΕνώ παλιότερα ο μέσος άνθρωπος έπρεπε κυριολεκτικά να παλέψει και να ιδρώσει για την καθημερινή του τροφή, σήμερα παλεύουμε και ιδρώνουμε για να χάσουμε το βάρος που απομένει μετά τα συνήθη φαγοπότια. Και σαν να μην έφτανε αυτό αναγκαζόμαστε να αγωνιζόμαστε καθημερινά έτσι ώστε να μην πέσουμε στην παγίδα του (υπερ)καταναλωτισμού, που μας επιτίθεται σε δύο μέτωπα κιόλας.

Περισσότερα...

greca front
 
 
kebab jorgos front
 
 
gardens front
 
 
rodi front
 
 
fule front
 
 
litaliano front
 
 
PIZZA ANTICO
 
 
 
 
oreos-souvlaki
 
 
CORNER PIZZA
 
 

OSCAR-PIZZA

 
 

 

top