Ο κατάλογος delivery επηρεάζει την επιλογή σας;

Ναι - 77.2%
Όχι - 22.8%

Συνολικές ψήφοι: 145
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: 30 Ιουν 2016 - 00:00

pithari diogeni banner

diafimistiko fagito

fagi

 

Στην προσπάθειά μας να προσφέρουμε ένα αξιόπιστο και λειτουργικό εργαλείο ενημέρωσης και εξυπηρέτησης του κοινού και του επαγγελματία, δημιουργήσαμε και υποστηρίζουμε τον πληρέστερο και πιο εξειδικευμένο οδηγό: το www.fagito.com

Ποιο είναι το δυνατό μας σημείο;
Πλεοντέκτημά μας αποτελεί το γεγονός ότι η ιστοσελίδα www.fagito.com απευθύνεται σε ένα πολύ ευρύ κοινό, γι’ αυτό και έχει υψηλή και μέρα με τη μέρα αυξανόμενη επισκεψιμότητα. Η υψηλή επισκεψιμότητα εξασφαλίζει σε Εσάς να προσεγγίζετε ολοένα και περισσότερους πιθανούς καταναλωτές, με εύκολο, γρήγορο και φθηνό τρόπο.

fagi2

 

 ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ

Η απλή καταχώρηση είναι ΔΩΡΕΑΝ και περιλαμβάνει: όνομα, λογότυπο, διεύθυνση, τύπο εστιατορίου.
Η Πλήρης προβολή στον οδηγό εστιατορίων περιλαμβάνει: όνομα, λογότυπο, διεύθυνση, τύπο, έως 4 φωτογραφίες και τιμοκατάλογο (menou) εστιατορίου σε μορφή pdf. Επικοινωνήστε μαζί μας για μια προσφορά!

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΑΣ ΣΤΟ www.fagito.com ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ BANNER

Στην προσφορά μας περιλαμβάνεται η κατασκευή του διαφημιστικού banner, το οποίο θα εμφανίζεται σε συγκεκριμένες σελίδες και θα σας παρέχουμε συνεχώς τον ακριβή αριθμό εμφανίσεων και “κλικ” για να είστε σίγουροι ότι η διαφήμισή σας είναι 100% αποδοτική.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

Φροντίζουμε να δημιουργούμε με τη δική σας συνεργασία μοντέρνα διαφημιστικά έντυπα, φυλλάδια και flyers. Kάτι το μοναδικό χωρίς αντιγραφές και επαναλήψεις, προορισμένο να προβάλει σωστά τα προϊόντα σας, γνωστοποιώντας όλα τα πλεονεκτήματά τους.

 

Eπικοινωνήστε μαζί μας στο 2103424486 ή στείλτε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

top